Med i bagasjen

Det er nå snart 4 år siden vi flyttet fra Australia til Norge. Jeg kjenner at jeg i denne perioden har fornorsket meg en del, og dette blir spesielt tydelig når jeg nå er tilbake i Australia. Så, her kommer listen over ting jeg akter å ta med meg tilbake til Norge:
– den følelsen, når jeg går ned gaten og solen skinner meg i ansiktet, og hva som helst kan skje, like rundt hjørnet
– Mer yoga! Australia er så påvirket av østlige filosofier, og jeg var og det når jeg bodde her. Jeg innser nå at jeg har mistet dette i Norge, men jeg skal heretter jobbe hardt for å opprettholde denne viktige delen av meg.
– Mindre fokus på materielle ting! I Norge går vi mye innendørs og forståelig nok blir vi opptatt av hva vi har rundt oss. I Australia er man mye ute og fysiske ting blir mindre viktig. Det er så befriende synes jeg.
– Å snakke med fremmede babyer! Her nede både smiler og snakker folk i alle aldre med babyene rundt seg. En så fin ting å gjøre.
– Å be naboer inn på en kopp kaffe! Dette er noe jeg gjør allerede, men som jeg absolutt kan bli flinkere til.

1 Comment på Med i bagasjen

  1. Siren
    Monday, 23. October 2017 22:15

    Sandra, da synes jeg at vi skal dra paa Yoga retreat sammen en gang i naermeste fremtid : )

    Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *