En fantastisk reise

Å reise på ferie til Bali med to små barn, hadde definitivt sine utfordrende øyeblikk. Som når vi besøkte et tempel på en klippe, og treåringen spant rundt slik at jeg nesten mistet pusten. Eller når den ni måneder gamle babyen min vekket meg med 39.9 i feber midt på natten og jeg ikke ante hva som feilte henne. Det var tøft på den 12 timer lange flyturen fra København til Singapore, når babyen ikke ville sove og vi skiftet på å gå rundt i flyet med henne siden hun bare gråt når vi satt i ro.
Men mest av alt, var turen fylt med gode øyeblikk. Som når vi alle fire lå i den kjempestore sengen på hotellrommet og sov i 12 timer non stop etter den lange flyturen. Og å våkne med begge barna inntil meg hver eneste morgen. Eller når vi hver kveld, etter middag, gikk til en liten kafé hvor de hadde fantastisk god kaffe og enda bedre gelato. Jeg var evig takknemlig for øyeblikket da vi stod på pedang pedang stranden og så den vakre solnedgangen derfra. Og etterpå synet av O som ville bade i halvmørket, og følelsen av den fløyelsmyke sanden under føttene mine. Jeg er takknemlig for besøket til tempelet i sjøen, Tanah Lot, og for den vakre kjøreturen gjennom Uluwatu, for ord skrevet på vegger som fikk meg til å forstå at denne veien vi ferdes på, akkurat nå, er den riktige for oss.

Oss fire.

 

 

 

 

1 Comment på En fantastisk reise

  1. Synne
    Tuesday, 3. October 2017 06:25

    Åh, for et eventyr!

    Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *