Regn rekorder og andre ting som ikke er greit

Juni, du juni. Denne måneden har ikke vært helt enkel, med masse masse regn, regn-rekorder visstnok, og jeg lurer på når vi skal slutte å få alle disse rekordene, det er en ny en hvert eneste år, regn, regn og atter regn. Jeg vet ikke om det har vært alt regnet, eller det at mormor døde tidligere i vår, eller alle de tidlige morgenene med barna, og dernest alt for lite søvn, men juni har bare vært tråkig, som å trakke i tjære, den har vært slitsom. Kanskje tidens humør er en kombinasjon av alt, og jeg kjenner at jeg lengter etter sol og varme, etter lette dager, som stryker varsomt forbi, og etterlater seg duften av sol på huden når man kryper til sengs om kveldene, jeg lengter etter å trippe rundt uten sokker, på gulvet, på terrassen, etter å sitte på terrassen lenge nok til å kjenne at det er sommer, og ikke måtte haste inn igjen og stenge døren etter meg, fordi det bare var 14 grader selv om solen er ute. Jeg lengter etter et høytrykk inni meg, som tåler å stå opp klokken 6 om morgenen og likevel være glad. Jeg lengter etter å akseptere at mennesker kommer og går i denne verden, og at døden skal skje med oss alle. Men himmelen stormer over meg, vinden er sterk i kastene, regnet øser ned, og lavtrykkene står bare i kø der ute.

Vestlandet, livet, det er så hardt av og til.

Vi hadde fint besøk fra Berlin i midten av juni. Tommy fikk tilbringe en helg på det regnfulle vestlandet

Selv om været var dårlig, så var maten vi lagde sammen veldig god!

Jeg fikk gått meg en fjelltur en sjelden ettermiddag solen kom frem, og skogen var så utrolig fin den dagen

Ellers har jeg slått et slag for god, hjemmelagd brunch når været er for dårlig til å være ute. Favoritten om dagen er eggerøre med basilikum og revet parmesan. Helt hinsides godt!

 

2 Comments på Regn rekorder og andre ting som ikke er greit

 1. Siren
  Wednesday, 28. June 2017 23:50

  Det er ikke alt som er greit, men likevel skjer det. Den middagen ser utrolig god ut. Det er fint aa ta ett bilde naar man har besok av venner. Ikke nodvendigvis for aa poste paa Facebook. I stedet kan man jo putte det i ett album, eller spare det og dele det med dem som var paa besok, en gang i fremtiden.

  I fremtiden kan man ogsaa se tilbake, og ofte bare huske det fine fra den tiden som akkurat naa er litt tung. Onsker deg god sovn, fine tanker, glade barn, herlige maaltider og ny energi.

  Stor klem <3

  Reply
 2. Sandra
  Monday, 10. July 2017 08:49

  Takk fine Siren <3

  Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *