Mandag

Uken startet med en telefon fra min fine søster. “Vil du være med på fjelltur?” JA!

Jeg tok Freya med meg i bæreselen og møtte henne. Vi gikk verdens fineste tur, i sol og god temperatur, til Fossevatnet og videre over Vassberget. Utsikten fra Vassberget var helt enorm!

Jeg følte meg sterk og flott på toppen! Har ikke gått en så hard tur siden før jeg ble gravid med Freya.

Vi byttet på å bære Freya, siden den siste etappen opp til Vassberget var ganske hard.

Jeg blir så inspirert når jeg er ute i det fri. Stillheten, luften, alle de grønne markene og skråningene nå som det er vår. Jeg blir helt euforisk og full av livsgnist! I tillegg er det så godt å få bruke kroppen i terrenget.

Jeg følte meg takknemlig og glad for for at jeg bor akkurat her, i Nordhordland. For at det er så vakkert rundt meg, og for at jeg har tilgang til alt dette helt gratis. Det er jo bare fantastisk.

Virkelig verdens beste start på denne uken!

2 Comments på Mandag

 1. Siren
  Thursday, 11. May 2017 00:30

  Ahh!!! Naa ble jeg glad – disse bildene er jo bare helt nydelige! = ) Rod mosen i kinn, fantastiske smil, og vakre vakre Nordhordland! Og fantastisk innsats ; ) (ahhh – mitt hjerte er for norsk natur <3… Takk for kjempe flott post! Stor klem*** #livsglede

  Reply
  • Sandra
   Thursday, 11. May 2017 10:52

   Det var en fantastisk tur! Jeg er nyforelsket i Nordhordland! For et sted, altså! <3

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *