Kvinneguiden

4 Comments på Kvinneguiden

 1. Mari
  Tuesday, 2. May 2017 16:57

  Hei! For en spennende historie 🙂 Det må ha vært helt fantastisk når du for første gang kjente deg komfortabel med at du var på andre siden av jordkloden, og at det faktisk gikk bra! 🙂 Selv er jeg 28 år, og har i noen år nå tenkt på å gjøre noe lignende… Det er en følelse av å være lei av Norge, kjenner meg fanget… Jeg trenger å se mer, og ikke minst liker jeg ikke klimaet her. Jeg skulle ønske jeg kunne skru tiden tilbake slik at jeg kunne gjort noe lignende som det du gjorde. Men som nylig student får jeg nøye meg med å ta et semester i utlandet i stedet. Det gleder jeg meg til!

  Reply
  • Sandra
   Wednesday, 3. May 2017 19:32

   Hei Mari! Ja, det har virkelig vært fantastisk å bo i utlandet så lenge. Jeg kan anbefale det på det sterkeste. Og husk at det aldri er for sent. Dersom det er noe du vil, så får du det til! Ønsker deg lykke til! Hilsen Sandra 🙂

   Reply
 2. Signe
  Sunday, 28. May 2017 19:06

  Hei, nå måtte jeg felle noen tårer. Jeg har en datter som reiste til Sydney når hun var 19 år som deg og bor fortsatt der borte, er nå 25 år. Kjente meg veldig godt igjen i hvordan du beskrev foreldrene dine, vi oppmuntret også vår datter og vil selvfølgelig fortsatt gjøre det, selv om vi savner henne. Hilsen Signe

  Reply
  • Sandra
   Tuesday, 30. May 2017 13:36

   Hei Signe, og tusen takk for kommentaren din. Alltid kjekt å høre når noen kjenner seg igjen i scenarioet. Det kan umulig være enkelt å la barnet sitt reise så langt bort, men på samme tid så tenker jeg at de foreldrene som opplever det, har tydeligvis gjort en utrolig god jobb med å oppdra et selvstendig barn. På samme tid, så håper jeg at du får oppleve at datteren din vender tilbake til Norge en dag, og det gjør hun helt sikkert når hun føler tiden er moden for å få barn, etc. Lykke til! Hilsen Sandra

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *