Typisk mamma liv

Å ligge i sengen på soverommet klokken 12 på formiddagen, skrubbsulten, men kan ikke finne meg noe mat fordi en 4 måneder gammel baby sover i en vogn på kjøkkenet (impuls handling som man senere finner ut at kanskje kke var så lurt likevel).  To-åringen ligger på sofaen og sover, utslått etter 6:30 starten på dagen, fremdeles i pysjen, og jeg ligger musestille her nede i sengen min, livredd for å vekke noen av de da det er så herlig stille i huset og jeg vurderer å ta meg en power nap på nøyaktig 2 minutter. Det er påskeferie, men mannen min er på jobb før helligdagene setter inn, og jeg har et innslag av vondt i halsen mens jeg drømmer om kanelknutene jeg spiste hos søsteren min i går kveld.

Skikkelig hashtag mamma livet!

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *