Torsdag

Torsdag forrige uke bestemte jeg og mannen min for å ta en oss en velfortjent lunsj date. Mannen min jobber frilans som arkitekt, og er på mange måter sin egen sjef. Veldig herlig når man plutselig får et påfunn som dette, siden jeg er i foreldre permisjon.

Vi har lenge villet besøke Colonialen kafe og brasserie på Litteraturhuset i Bergen. Så vi tok oss dit, utstyrt med både barnevogn og paraply.

Brasseriet er kun åpent for middag etter kl. 16:00, så det ble kafe på oss denne gangen. Den deilige kaffelukten slo i mot oss da vi kom inn, og det var generelt sett veldig godt stemning. Jeg poset med et glass vin, men egentlig drakk jeg ingenting siden jeg både ammer og kjørte bil.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg spiste et nydelig smørbrød (surdeig) med prosciutto og pecorino. Nydelig. Mannen min gikk for hjemmelagde pølser med potetmos. Like godt.

IMG_3575

Freya våknet (så klart, når man trenger at hun sover), så vi kunne ikke bli til dessert. Hun hadde fremdeles behov for å sove og sutret litt, så vi gikk ut på brosteinen i byen hvor hun sovnet igjen på magisk vis. Da gikk vi til Colonialen i Strandgaten (delikatesse butikken/kafe) og bestilte oss en capucchino og en sjokolade brownie hver, mens Freya sov i vognen rett utenfor. Brownien var skikkelig mektig og god, med sterk sjokoladesmak, og et dryss av havsalt.

IMG_3577

Etter det, holdt vi hender gjennom en regnfull by, før vi satte kursen hjemover igjen. Vi hentet to-åringen i barnehagen og kjørte hjem for å kose oss. Det hadde begynt å styrtregne på veien hjem, og siden det var så guffent ute hoppet jeg like gjerne i pysj buksen når jeg kom hjem. Altså, finnes det noe herligere enn det?!

IMG_3580

En kjempefin ettermiddag!

4 Comments på Torsdag

 1. Siren
  Wednesday, 8. March 2017 23:15

  Saa utrolig fin du er Sandra, der du sitter i prikkete skjorte paa Brasseriet <3
  Kjenner at jeg er litt fan av deg og mannen din ; ) Klem til dere begge, ogsaa er det vel bursdager aa feire paa denne tiden av aaret ogsaa, er det ikke? : )

  Reply
  • Sandra
   Thursday, 9. March 2017 19:48

   Tusen takk, Siren <3 Så fint at du synes det!!
   Ja, bursdager er like rundt hjørnet. Blir nok feiret i heimen med mine 3 vakre! <3
   Savner deg!

   Reply
  • Sandra
   Monday, 20. March 2017 14:24

   Takk! Det var en veldig fin dag, altså <3

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *