pust i bakken

Akkurat nå sitter jeg ved macén min på kjøkkenet, med en god kopp kaffe, og bare nyter at mine to små ligger og sover i stuen. Odin er hjemme fra barnehagen på andre dagen siden han ble syk natt til tirsdag. Nå er han på bedringens vei, og det merkes på energi nivået, så han er nok fin og klar for barnehagen i morgen. Jeg prøver å motstå fristelsen til å rydde, og heller bare nyte kaoset med tog-baner, lego og bøker overalt. Å bare være i det, livet i denne småbarns-heimen, og la barna få sette sitt preg på den og gjøre den til sitt eget lille univers. Det er ikke alltid like enkelt, men jeg prøver å gi slipp, prøver å la ting få utfolde seg akkurat slik de skal.

Min gode Freya er snart 3 måneder, og prater, smiler og ler.

To små skatter som jeg er så uendelig glad i.

Processed with VSCO with b1 preset

2 Comments på pust i bakken

 1. Siren
  Wednesday, 8. February 2017 22:26

  Jeg tror at det lonner seg – aa kunne gi slipp. En dag kommer det kanskje til aa storme skikkelig – naar Odin har med seg en kompis, og Freya ei venninne, og attpaatil nabo barna dukker opp. Da tenker jeg at det gjerne maa flyte, saa lenge der er latter og lek og lite krangel eller uenighet <3

  Reply
  • Sandra
   Wednesday, 22. February 2017 11:53

   Helt enig, Siren! <3

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *