November

Det fineste med tiden akkurat nå:

 • å være i mamma permisjon og tilbringe dagene i en slags herlig vente tilstand, med de fine forberedelsene som hører med. Vasking av bitte små klær, organisering i hyller, pakking av føde-bag
 • å ligge lenge og kose med O i sengen om morgenen mens det enda er mørkt ute, stå opp og lage frokost med espresso og det hele, ha tid til at O leker i pysjen lenge, før vi omsider tusler opp til barnehagen
 • Tiden! Å ha tid til å leve, ikke haste noe sted
 • Å komme hjem igjen til et tomt, men varmt og lunt hus etter levering i barnehagen. Kjenne på stillheten før jeg lager meg enda en kopp kaffe
 • Å ha tid og energi til å reflektere over ting, lese avisen til lunsj og gå meg en liten tur i det kalde, men fine været
 • Å kjenne meg takknemlig for alt jeg har, hvor jeg bor, og for all tryggheten i livet mitt
 • Å se frem mot å hente O i barnehagen igjen, og smilet hans når han hopper opp i armene mine, kysser meg på munnen og sier “mamma”

November, altså. Min nye favoritt måned <3

img_2257

 

4 Comments på November

 1. Siren
  Friday, 4. November 2016 01:49

  Sandra, i dag har jeg levert barna i barnehagen kl.9. Innom trenings senter, innom butikk, tilbake kl. 11.30. Og som du, nyter jeg tiden. En fri dag. Ingen hast i dag. Et magasin, en bok, rundt stk med skinke og rødbete og en kopp te.

  Reply
  • Sandra
   Friday, 4. November 2016 12:18

   Enjoy! Deilig med litt tid for seg selv! <3

   Reply
 2. Synne
  Friday, 4. November 2016 17:06

  Så mye fint! Dette er en så hyggelig tid på året, og det ligger så mye glede i de små, hverdagslige tingene!

  Reply
  • Sandra
   Saturday, 5. November 2016 11:40

   Hei! 🙂 Ja, absolutt. Elsker denne tiden frem mot jul, og alle forberedelsene, mørketiden som liksom er “ny” og som ikke sliter sånn på psyken som den begynner å gjøre i januar. Nå er det bare å kose seg ihjel <3

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *