Noe fint for meg selv

Etter jeg fikk O, har det meste av min shopping kapasitet rett og slett gått til han. I tillegg har jeg i det siste plukket opp en del plagg til gullet som kommer i november. Det er ikke alltid like lett å huske på seg selv, når det finnes andre i familien som trenger ull til vinteren, nye vintersko, støvler, etc, etc.

Men i går gjorde jeg noe fint for meg selv.

Jeg kjøpte fire nye gensere som blir fine å ha når babyen er født. Slik jeg husker det fra første gang, er shopping det siste man orker å begi seg ut på i tiden etter fødsel, når det er amming og avslapping som står på agendaen. I tillegg har man gått med mamma klær i månedsvis, og når man omsider da skal plukke frem noen plagg fra garderoben som ikke er mamma klær, ja da kan det være godt å ha noe nytt og fresht å finne frem. Som en liten belønning for alt arbeidet som er gjort!

En super fin ting å gjøre for seg selv, når man er nybakt mamma!

pic

 

 

 

4 Comments på Noe fint for meg selv

 1. Siren
  Thursday, 6. October 2016 05:23

  Herlig Sandra <3

  Reply
  • Sandra
   Sunday, 16. October 2016 20:16

   Klem til deg Siren <3

   Reply
 2. Ine
  Thursday, 13. October 2016 14:23

  Så deilig! Her blir det snart litt netthandling av ammevennlig (ull)tøy, og et skjørt eller to – mammaskjørtene passer ikke lenger, men det gjør ikke før-gravid-skjørtene heller. Sukk! Takk og lov for nettbutikker, for det siste jeg har lyst til er å gå i butikker.

  Reply
  • Sandra
   Sunday, 16. October 2016 20:19

   Ja, nett-handling er virkelig det beste! Nå som jeg bare har 4 uker igjen til termin, er det heller ikke fristende å gå fysisk i butikker lenger! 🙂 Håper du koser deg <3

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *