Lokale bringebær og egg

Like ved her jeg bor, finnes det en gård hvor de dyrker bringebær. Jeg gikk på barneskolen med hun som driver gården, og første gang jeg smakte bringebærsyltetøyet hennes var da jeg kjøpte det på et julemarked i desember i fjor. Siden har jeg vært hekta. På lørdag kjøpte jeg 4 glass bringebær av henne, pluss en liten kurv deilige bringebær rett fra markene hennes. Etter det, kjørte vi til en annen gård, hvor de har høner. Her kan du åpne en liten luke i låven, ta ut en 30 pakning med egg og legge igjen pengene som det koster i en kasse. Dersom man ikke har penger akkurat da, bare skriver en seg opp i en liten bok og kommer tilbake med penger neste gang. Som et slags honesty system, som jeg faktisk bare trodde eksisterte på film (og i Hardanger under plomme sesongen).

Jeg klarer simpelthen ikke skjule min entusiasme for denne typen livsstil. Jeg rett og slett elsker det.

bringebær

4 Comments på Lokale bringebær og egg

 1. Siren
  Monday, 15. August 2016 22:12

  Saa flott! : )

  PS: Kom til Cairns – frukt og honesty all around ; )
  Hun som driver yoga klassene i mitt nabolag folger ogsaa et saant system. Har man ikke $10.00 for haanden i det man maa lope for aa rekke timen, saa ta med $9.00, eller, ja, betal neste gang! : )

  Fantastisk aa se lokal produksjon i Alversund!

  Reply
  • Sandra
   Friday, 19. August 2016 08:09

   Ja, jeg har sett frukten i Cairns, ikke mye kan måle seg med den!:)
   Og yoga, ah, jeg savner gode og billige yoga klasser, at det bare er part of everyday life liksom. Savn! <3
   Enjoy Siren xx

   Reply
 2. Ine
  Wednesday, 17. August 2016 17:41

  Å, så herlig! Friske bringebær, altså – så godt!

  Reply
  • Sandra
   Friday, 19. August 2016 08:17

   Ja, ingenting er bedre! 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *