31 august

Så var datoen her, 31 august, og det ser ut til at september er like rundt hjørnet. Det er alltid noe spesielt med denne tiden, som om noe uoppgjort ligger i luften, som om det lave skydekket skjuler noe, og jeg klarer ikke helt å sette fingeren på det, men jeg lengter verken frem eller bak, jeg bare nyter nuet. Midt mellom sommer og høst, denne tiden går kvikt, men den er fin, den har med seg masse sopp i butikkene, og deilige, smakfulle rotgrønnsaker. Det blir tidligere mørkt, men det er noe godt i det, vi settler oss inn for kvelden, og skrur på varmen fra ovnene, som egentlig ikke har vært brukt siden april. Utelyset skinner utenfor huset, og når jeg går en sen kveldstur, er det godt å se alle lysene fra alle vinduene rundt omkring, vite at det er liv rundt meg, at folk lever livene sine, der inne, og at vi er sammen om det, dette med høsten og vinteren, vi deler det, alle sammen, og det gjør det på en måte så mye enklere.

Den lille i magen vokser, og sparker, og vekker meg midt i natten, men jeg synes det er ok, vet at før man vet ordet av det så er sparkingen over, så jeg nyter det, denne gangen nyter jeg det litt ekstra, fordi hvem vet når man får oppleve noe slikt igjen?

IMG_1596 IMG_0815

 

4 Comments på 31 august

 1. Siren
  Wednesday, 31. August 2016 23:10

  Fint aa lese dette stykket etter en time paa jobben i dag. Ser deg for meg med glimt i oyet, og gleder meg til aa spise skiver med leverpostei og reker i lake sammen om ikke saa altfor lenge. Det er godt aa tenke at man er sammen om noe!

  Smaa spark i magen er en fantastisk folelse! Tenker paa min egen forste mann som kun var 1900 g ved fodsel. Naar jeg naa berer ham til sengs og han henger der, slapp og trott i armene mine, da dingler fottene hans mot knerne mine : )

  Reply
  • Sandra
   Thursday, 1. September 2016 17:58

   Ja, det er lett å bli sliten av å være gravid når man faktisk er det, men så savner man det liksom litt når det er over og. Iallefall etter en stund. Så det er bra å reflektere over at det er fint når man er i det <3

   Reply
 2. Ine
  Tuesday, 20. September 2016 16:26

  Gratulerer så mye med en liten en på vei! Så koselig 🙂 Kos deg med spark og forventninger!

  Reply
  • Sandra
   Wednesday, 21. September 2016 10:20

   Tusen takk, Ine 🙂 Ja, det blir veldig spennende! Termin i midten av november <3

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *