Våren

Da var den endelig her. Våren. Etter det som har føltes som en utrolig lang vinter, begynte endelig temperaturene å stige i mai. Over et par varme, solfylte dager forandret naturen seg totalt og grønne blader kom til over alt. Jeg går sene turer om kveldene og tar inn synet av det utrolig vakre, grønne gresset i veikanten. I den bleke, fargeløse vinteren glemmer jeg alltid hvor vakker våren er.

Som vanlig er våren kvikk; jeg ventet og forberedte meg i april, men luften var fremdeles kald, og regnet og de mørke skyene hadde fremdeles overtaket.  Så kom mai og våren sprang ut i full blomst over en uke med solskinn. Og plutselig, før jeg nå vet ordet av det, er det snart juni. Snart sommer. Det er lyst når vi legger oss om kveldene. Så utrolig vakkert. Jeg blir glad og trist på samme tid, for jeg vet hvor dyrbare disse dagene frem mot midtsommer er,  men de forsvinner så fort. Jeg begynner allerede å tenke på høsten som ligger bak og ulmer, den er alltid der, minner meg på at det skal bli mørkt igjen, at dette ikke kommer til å vare.

Men for nå, så skal jeg bare nyte. Bare leve, puste og drømme inn våren. Ta den inn i kroppen min og nyte den i fulle drag. Være ute og puste inn naturens lukter; alle blomstene, alt det grønne, solen, våren!

IMG_0343IMG_0344IMG_0374

 

3 Comments på Våren

 1. Siren
  Sunday, 29. May 2016 22:53

  Det der med sene lyse kvelder, det er saa utrolig fint <3

  Reply
  • admin
   Tuesday, 7. June 2016 18:49

   Ah, det er himmelsk! Noe jeg savnet alle årene borte, og som du sikkert savner nå! xo

   Reply
 2. Siren
  Thursday, 25. January 2018 07:08

  Tenk at dette siste bildet kun er “måneder unna”. Senest søndag 21.januar tok jeg selv faktisk turen hit ! Riktignok var det da snø – vi hadde med akebrett og fullstendig erobret Medås-bakken. Jeg var et barn igjen, og koset meg fantastisk mye : ) At naturen tillater et skifte fra hvitt til grønt og fra grønt til hvitt på bare ‘kort’ tid – det er utrolig! Det er virkelig noe vi kan beundre og glede oss over <3 At det er noe himmelsk, det kan jo gjerne tenkes ; )

  Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *