Om tid

3 Comments på Om tid

 1. Siren
  Sunday, 15. May 2016 23:03

  Sandra, I gaar, en Sondags morgen, hadde jeg 3 timer for meg selv. Mannen paa studie utflukt og svigers med barna paa dukketeater og barne festival. Forst kikket jeg over klesvasken, deretter paa kjokken benken, deretter glimtet jeg mot sykkelen utenfor vinduet. Men.. bestemte meg for aa soeke opp en 30 minutters toye video paa youtube. Det som kom opp var “30 Days of Yoga with Adriene”.. Adriene viste seg aa vere god – hun vet hva som skal til. Hun har naemlig laget en video som kun varer I 4 min. Dette er introduksjonen til Adriene sitt 30 dagers yoga program. I denne videoen sier hun veldig overbevisende at vi ikke trenger aa starte programmet ‘I DAG’. Vi har nemlig ‘GOD TID’. En slags lettelse egentlig, naar man i utgangspunktet ikke hadde tenkt aa gjore noe fullt saa fysisk. Etterhvert, i lopet av de neste 4 minuttene ble jeg likevel huket inn av Adriene, da klarte jeg faktisk aa glemme klesvasken og kjokken benken. Slik at etter 4 minuter med godsnakking paa skjermen, bestemte jeg meg for aa starte video nummer 2, som jo er Adriene sitt yoga program, DAY 1. Adriene er ikke bare god – Adriene er fantastisk. Flere ganger I lopet av videoen ba hun meg (ja, hun snakket faktisk til meg, jeg klarte nemlig aa lytte : ), hun ba meg om aa tenke etter hvorvidt mine tanker passerte det som skjedde I nuet. Da jeg stod der I downward dog, med rumpa I veret og trakk inn luften fra terrassen utenfor, spurte Adriene om jeg naa egentlig hadde lyst til aa heller stikke ned paa kjokkenet og ta oppvasken. I downward dog saa hadde jeg overhodet ikke lyst til det. I plank pose, da vurderte jeg klesvasken… men, Adriene kjeftet litt, slik at jeg holdt det gaaende. Og, til slutt I child pose, da holdt jeg meg faktisk helt rolig og bare tok inn folelsen av aa bare vaere (i child pose).

  Kanskje vi blir skikkelig gamle foer vi lerer aa leve fullstendig i nuet, og faktisk sette pris paa det. Jeg vet ikke, men du oyeblikkene da en klarer det, de er fantastiske! Som du sier Sandra, aa prove aa kjenne paa folelsen, lukte, se, smile, nyte, graate. Hvert oyeblikk, fordi tiden gaar altfor fort!

  Glad i deg.xx
  Siren

  Reply
  • admin
   Thursday, 19. May 2016 12:06

   Jeg tror jeg må prøve denne yoga videoen du snakker om! 🙂
   Det er utrolig viktig å gjøre andre ting med “fritiden” sin enn husarbeid iallefall!
   Bra for deg, Siren!
   God klem til deg xx

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *