Til Odin

Du er meg så inderlig kjær. Vet du det?

Du er den første jeg tenker på, i det jeg våkner og leter etter lyder fra deg. Er du våken der inne, på rommet ditt, eller sover du enda?

Du gir fra deg dagens første klynk, og jeg våkner umiddelbart av lyden fra deg. Det er som om du alltid er der, i tankene mine, selv når jeg sover.

Du er den fineste å holde inntil seg. Den vesle kroppen din smelter inn i min, og jeg snuser inn lukten av hodet ditt. Det er den beste lukten i hele verden.

Du vil sitte på fanget mitt, og jeg kjenner hvordan du siger sammen og slapper helt av i tryggheten fra meg. Jeg sitter musestille, og holder deg forsiktig, kjenner at jeg vil fryse dette øyeblikket i hodet mitt slik at jeg kan huske det den dagen du er voksen og ikke trenger meg lenger.

Du holder hånden min og vi går sammen nedover veien. Jeg titter ned på deg og ser hvor fin du er,  ser hvor fint du tripper avgårde, og lurer på hva riktig jeg har gjort for å kunne være så heldig.

Du vokser så fort, og noen dager er det så travelt at jeg glemmer å huske på hvilket mirakel du er. Da kommer følelsen plutselig sigende, etter at du har lagt deg og huset er stille. Den som varmer hjertet mitt slik ingenting annet kan og som bringer meg til tårer. Den som får meg til å smyge meg inn på rommet ditt og stå ved sengen din, se på deg, vakre deg, og stryke deg forsiktig over kinnet.

Du er meg så inderlig kjær, Odin <3

Processed with VSCOcam with b1 preset

2 Comments på Til Odin

 1. Siren
  Tuesday, 29. March 2016 01:46

  Hei Sandra, leser de to siste inleggene i bloggen din. Til Odin, Sondagstanker og God Paaske. Kjenner paa hvor fint det er aa vaere Mamma.
  Blir glad for at du minner meg paa at vi boer ta oss tid. Tid til aa lytte og observer alt det fine de smaa har aa komme med.

  Hoere deres versjon.

  Tid til en klem, tid til kos. La dem sitte paa fanget og kjenne paa tryggheten.

  De herlige smaa.

  Tirsdags klem fra Siren

  Reply
 2. admin
  Thursday, 31. March 2016 10:50

  Hei Siren, takk for at du er en god og trofast leser av bloggen! 🙂
  Kjekt å høre at du kjenner deg igjen i det jeg skriver. Å være mamma er jo en utrolig stor oppgave, men og et privilegie.

  Jeg skulle ønske du blogget litt om livet ditt i Cairns jeg. How about it? 🙂 🙂 Klemmer

  Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *