Av og til

4 Comments på Av og til

 1. susanne
  Wednesday, 25. November 2015 20:36

  Ah. Jeg bare drikker og slurper i meg alt du skriver jeg. Det er som deilig honning :)! Husker du hvordan vi snakket om at når vi var yngre hjemme på Hadeland og i Bergen, så gjorde det vondt å se på musikkvideoer på MTV, fordi man ville være der, så det gjorde nesten vondt. Samme som det nå av og til kan gjøre vondt å tenke på den spenningen som dirret i luften, selv om det bare var en vanlig dag. For meg, dreier det seg om å kjøre med åpne vinduer og musikk nedover gc highway på vei til Coolangatta eller noe sånt. xx

  Reply
  • admin
   Thursday, 26. November 2015 20:24

   Takk Susanne, og jeg vet at du vet akkurat hva jeg mener! I dag er jeg bare så glad for alle disse minnene jeg har, de lever så sterkt i meg, og jeg er bare så glad for alt som har skjedd! Så glad for alle de årene med ekstrem frihet! <3

   Reply
 2. Malin Christin
  Friday, 22. January 2016 21:02

  Du skriver så veldig fint. Skrivemåten din skaper så fine mentale bilder og gode følelser. Er det noe du gjør/ønsker å gjøre profesjonellt?

  Reply
  • admin
   Thursday, 28. January 2016 12:44

   Tusen takk for fine ord! <3 Ja, det er drømmen min 🙂

   Reply

Leave a comment

Your email adress will not be published.

Comment *